Uusi E2 versio

Tänään 3. marraskuuta julkaistaan uusi versio E2 ohjelmasta. Tämän julkaisun teemana on käytettävyys.

Tänään 3. marraskuuta julkaistaan uusi versio E2 ohjelmasta. Julkaisu tehdään NOMXC markkinan sulkeutumisen jälkeen. Ohjelman päivitys on automaattinen ja päivityksen saa käynnistämällä E2 sovelluksen uudelleen.

Tämän julkaisun kantava teema on ollut käytettävyyden helpottaminen. Olemme tehneet E2 käyttöliittymään merkittäviä muutoksia. Käyttöliittymän uudistus perustuu pitkälti asiakkailtamme saatuun käyttäjäpalautteeseen. Kiitos kaikille ehdotuksensa antaneille.

Siirtymän helpottamiseksi olemme julkaisseet eri E2 käyttäjätasoista lyhyitä opastusvideoita.

Olemme ottaneet tässä versiossa huomioon asiakkaiden toiveita. Esimerkiksi; kaavioiden y-akselit voi määrittää myös itse, markkinainformaatioikkunan omat tuotteet -lista päivittyy automaattisesti uusiin tuotteisiin vanhan kaupankäynnin päätyttyä ja päästökaupan osalta futuurien hinnat on nostettu paremmin esille markkinainformaatioikkunassa.

Tärkeimmät muutokset

Olemme lisänneet E2:een useita käyttöä helpottavia ja tehostavia ominaisuuksia.

Tiedon löytämistä helpottaa E2 haku

Ohjelman vasempaan yläkulmaan on ilmestynyt suurennuslasi. Suurennuslasia painamalla voit avata haun, jolla voit hakea E2 sisältämää aikasarjatietoa, valmiita näkymiä ja analyyseja. Haku tehdään oletuksena kaupankäynnin kohteina oleviin tuotteisiin, joten hakiessasi historiallisia tuotteita poista hakupalkista "vain aktiiviset" -valinta.

Tiedon selailua helpottaa ylätason välilehdet

E2 ohjelman ylävalikkoon on ilmestynyt välilehtiä, nämä välilehdet sisältävät markkinatietoa, uutisia, hälytykset ja erilaisia teemoitettuja dashboardeja. Nämä välilehdet nopeuttavat tiedon selailua samalla, kun analysoit markkinaa. Ensimmäinen välilehti sisältää aina viimeisimmän auki olleen E2 näkymän. Kokeile Europower uutisia 14 päivää veloituksetta! Aktivoimme uutiset sinulle, kunhan jätät meille yhteystietosi täällä.

Uudistetut hälytykset helpommin saatavilla ja muistuttavat tuotteen kaupankäynnin päättymisestä

Olemme uudistaneet hälytyksien tekemistä reippaalla kädellä. Hälytykset ovat nyt nähtävissä omalla ylätason välilehdellään ja markkinainformaatioikkunassa. Voit asettaa hälytyksen mihin tahansa E2 tietokannassa olevaan aikasarjaan.

Tuplaklikkaa kaaviota ja muokkaa sen ulkonäköä ja sisältöä

Kaavioiden hallintatyökalut ja resurssienhallintatyökalu on nostettu omaksi ikkunaksi. Ratkaisu muistuttaa paljolti kuvankäsittelyohjelmista tuttua työkalujen näyttötapaa. Näin kaavioiden muokkaaminen on nopeampaa ja helpompaa. Resurssienhallinta sisältää vanhan tutun käyttöliittymän nyt pop-up ikkunassa, resurssienhallinan sisältöä on helpointa selata E2 haulla.