Palvelumme siirtyy uuteen tuotantoympäristöön

Vaihdamme tuotantopalvelimen sijaintia. Tämä vaatii toimenpiteitä myös sinulta.

Hyvä E2 Market asiakkaamme,

Tulemme ohjaamaan nykyisen ert2.intstream.fi osoitteen uudelle palvelimelle 25.7.2015 eli tämä siirtymä ei vaadi sinulta toimia. Mikäli yrityksenne palomuurisäännöt vaativat muutoksia, lisäohjeita tähän on viestin lopussa. Voit testata uutta palvelinta jo nyt vaihtamalla kirjautumisprofiilisi osoitteen uuden palvelimen osoitteeksi: e2market.intstream.fi . Uusi tuotantopalvelimme tarjotaan ennen itse siirtymäajankohtaa Beta-statuksella.

Julkaisemme samalla uuden version ohjelmistostamme. Tukemme vanhalle ohjelmistoversiolle lakkaa kesän aikana. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vanha ohjelmistoversio toimii edelleen, mutta uusia päivityksiä tuotteeseen ei enää julkaista. Kun asennat uuden version, vanha ohjelmistoversio pitää poistaa ja ohjelmisto pitää asentaa uudelleen. Asennuspaketin löydät tämän linkin alta. Asennusohjeet toimitamme sinulle sähköpostitse juhannukseen mennessä. Jos et ole saanut ohjeita, lähetä meille viesti.

Vanha tuotantopalvelin poistuu käytöstä 25.7.2015. Suosittelemme, että asennat E2 Market ohjelman samalla.

Mitä uutta tässä ohjelmistoversiossa on?

  • Käyttäjän tiedostot tallennetaan käyttäjän kansioon IntStream kansiorakenteeseen.
  • julkaisussa on mukana 32 bittinen ja 64 bittinen versio. Suosittelemme 64 bittisen version käyttöä. Mikäli sinulla on tilattuna ICE markkinatietopaketti tai käytät DDE-linkkejä, suosittelemme toistaiseksi 32 bittisen version käyttöä.
  • Olemme uudistaneet automaattisen ohjelmistopäivityspalvelun. Nyt saat tiedon päivityksestä ruudullesi heti, kun päivitys on julkaistu. Päivitys asentuu automaattisesti ohjelmiston seuraavalla käynnistyskerralla.

Meillä on E2 TRM/ E2 SALES ohjelmistoversio. Miten tämä vaikuttaa meihin?

Mikäli sinulla on E2 TRM pääteohjelmisto käytössäsi, olemme sinuun yhteydessä heti, kun on aika päivittää pääteohjelmistosi. Verkkosivupalveluiden osalta ei tarvita toimenpiteitä.

Palomuurisäännöt

On mahdollista, että palvelimen vaihto vaatii muutoksia yrityksen palomuurisääntöihin. IT osastonne saa tehtyä nämä muutokset tietäen että tietoliikenne tulisi sallia osoitteeseen:

e2market.intstream.fi tai IPv4 osoitteeseen 212.68.4.19 ja aina porttiin 80, 8081 tai 443.

Yhteyden ottaa java.exe niminen prosessi.

Ystävällisin terveisin,

Tero Kurkinen IntStream Oy