Lahti Energia Oy on valinnut intStreamin E2 SALES järjestelmän

E2 SALES helpottaa yritysmyynnin asiakassalkkujen hallintaa ja etenkin vaativaa tarjouslaskentaa

Lahti Energia Oy on valinnut sähkön myyntisopimusten hallintaan intStreamin E2 SALES -järjestelmän. Hankinta täydentää Lahti Energian jo käytössä olevaa E2 TRM riskienhallintajärjestelmää, ja osana toimitusta E2 SALES -järjestelmä integroidaan osaksi Lahti Energian muita tietojärjestelmiä. Toimitussopimus vahvistettiin kesäkuussa.

"Yhtenä tärkeänä järjestelmän valintakriteerinä pidimme E2 SALES -järjestelmän kykyä integroitua jo olemassa oleviin kolmannen osapuolen järjestelmiin. IntStreamin pitkäaikaisena asiakkaana luotamme heidän energia-alan asiantuntemukseen ja siihen, että järjestelmän toimitus sujuu luvatussa aikataulussa" , sanoo Lahti Energia Oy:n myyntijohtaja Asmo Rantanen.

IntStream Oy:n toimittama E2 SALES on sähkön myyntisopimusten hallintajärjestelmä, joka helpottaa asiakkuuksien ja asiakasryhmien hallintaa ja tarjouslaskentaa. "Tämä toimitus tuo tehokkaita työvälineitä myyjien käyttöön ja mahdollistaa Lahti Energian myyntiliiketoiminnan johtamisen ajantasaiseen tietoon perustuen", sanoo IntStream Oy:n toimitusjohtaja Ari Mäkelä

Lahti Energia Oy on monipuolinen energia-alan yritys, joka tuottaa ja myy sähköä kaikkialle Suomeen ja lämpöä jakeluverkkonsa alueella. Lahti Energia Oy:n visio on olla Suomen nopeimmin kasvava energiayhtiö. Konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 180 miljoonaa euroa. Henkilöstöä konsernissa on noin 240. Yritys on Talouselämän top 500 listalla sijalla 266.