IntStream uudistaa organisaatiotaan

Intstream Oy:n hallitus on nimittänyt 5.3.2012 Tero Kurkisen yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi.

Tero Kurkinen on työskennellyt yrityksessä myyjänä ja myynnin johtotehtävissä vuodesta 2005 alkaen. Hän on toiminut myyntitehtäviensä ohella markkina-analyytikkona ja osallistunut aktiivisesti yrityksen tuotekehitykseen. Yrityksen aiempi toimitusjohtaja Ari Mäkelä jatkaa toistaiseksi IntStream Oy:n palveluksessa Senior Consultant -nimikkeellä.

"Intstream Oy on vakiinnuttanut paikkansa energia-alan asiantuntevana ohjelmistotalona. Oltuani 12 tapahtumarikasta ja kiehtovaa vuotta yrityksen toimitusjohtajana, olen päättänyt siirtää vetovastuuta eteenpäin. Tero Kurkisella on pitkä ura IntStreamilla ja hänellä on parhaat edellytykset johtaa yritystä kasvu-urallaan," Ari Mäkelä toteaa.

"Otan tämän tehtävän innolla vastaan. Tehtävänäni on huolehtia siitä että positiivinen taloudellinen ja toiminnallinen kehityksemme jatkuu. Aiomme pitää kiinni korkeasta palvelutasostamme ja jatkokehittää palvelujamme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Pyrimme syventämään nykyisiä asiakassuhteitamme ja kasvattamaan markkinaosuuttamme kohdemarkkinassamme," sanoo Tero Kurkinen.

IntStream on suomalainen ohjelmistotalo, jonka tuotteet ja palvelut tukevat pohjoismaisten energiamarkkinoiden toimijoita päätöksenteossa. Se on vakavarainen kasvuyritys, jonka päätoimipaikka on Espoossa. Vuodesta 2007 IntStream on kuulunut EuroPower-konserniin, joka on Pohjoismaiseen sähkömarkkinaan erikoistunut uutistoimisto. EuroPower on osa norjalaista media-alan NHST-konsernia.